+36-30-249-7991

Strong by Zumba

Mi is a Strong by Zumba ?

Ez az edzésforma teljesen más, mint az eddig általunk ismert Zumba®.

Ez egy erős, klasszikus intervall tréning, vagyis a magas intenzitású egységek váltják egymást a kevésbé megerőltető elemekkel. Olyan ez, mint az autó fogyasztása, ami akkor lesz a legmagasabb, ha folyton változtatom, hogy mennyi gázt adok. (És itt még utóégetés is van.)

A Strong by Zumba® a táncos mozdulatok helyett kőkemény guggolásokat, kitöréseket, ütéseket és rúgásokat használ.

“Minden ütemhez tartozik egy mozdulat, minden mozdulathoz tartozik egy ütem”.

Ez a szlogenje a Strong by Zumba programnak, amely a zene és a mozdulatok intenzitásának egységét hangsúlyozza.

Ez az eredeti Zumba és az új irányzat közötti különbség lényege is. Maradt a zene kiemelt fontossága, de fordult a kocka: egy elektronikus zenében szakavatott producer mesterségesen állítja elő a gyakorlatokhoz legjobban illő zenét.

Mivel minden más programhoz képest itt pluszban a zenével is összhangban van a mozgás ugyanúgy, mint a Zumbában – a zene nagyon tud motiválni. Ennek hatására sokkal többre, sokkal tovább vagy képes, bár folyik rólad a víz, de megcsinálod azt az utolsó négy ismétlést is, amennyi még pont kell a fejlődéshez. Nagyon jól lehet egyénre szabni a gyakorlatsort, de nem ajánlott keringési problémákkal küzdőknek, babát váróknak.

A Strong by Zumba órákon az erőt és állóképességet fejlesztő gyakorlatok intenzitása fokozatosan erősödik. A saját testsúlyunkat használjuk fel az erőnlétünk és kondíciónk javításához, valamint izomzatunk szálkásításához és definiálásához.

Kipróbálnád?

Itt tudsz regisztrálni:

Hozzájárulsz, hogy adataidat felhasználjam (csak én!) a veled való kommunikációra.
Köszönöm regisztrációdat, várlak az órámon!:)

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Kategória